Plantronics Smarter Working Office, Hoofddorp, Netherlands

Plantronics Smarter Working Office, Hoofddorp, Netherlands

Description

The new Plantronics office in Hoofddorp is the latest example of Plantronic’s Smarter Working vision. It showcases how the right mix of acoustic expertise, technology and biophilic design can result in improved employee collaboration and productivity. The building accommodates various employee work styles, without the distractions typically found in an open office. The materials used are 100 % recyclable and have been processed and produced in a sustainable and eco-friendly manner.


Jury statement

This contemporary and minimalist office space is based on a smart-working approach aimed at meeting the needs of a range of workplace scenarios. This creates an optimal work atmosphere that is also sustainable and ecological.

Winner

Excellent Communications Design
Interior Architecture