Saunia Center Black Bridge

Saunia Center Black Bridge

Description

The basic motto of designing the individual branches of the sauna centres is to ensure maximum relaxation for visitors of the centres. The main design elements used are dark floors (vinyl and ceramics) complemented with both plastic and flat cedar wood lining, in conjunction with intimate illumination. Also the illuminated natural flower walls and the printed and illuminated ceilings of the stretched Clipso ceiling support a relaxed feeling for the clients.


Jury statement

This clearly structured, minimalist design endows the spaces with a pleasingly open and contemporary look and feel. The use of wood, particularly the wood shingles of various sizes, in conjunction with the atmospheric lighting, endows this interior with a warm atmosphere.

Special Mention

Excellent Communications Design
Interior Architecture

Client