Villa Bogenhausen

Villa Bogenhausen

Description

Renovation of the interiors of an 1150 m² four-storey listed villa from the 1920s for a family of five. Original building components were preserved and restored. Specially designed built-in furniture underline the elegance of the old building while new technical equipment meets the comfort of nowadays standards. It was designed to serve a domestic life as well as official events. It has a generous attic and a basement where a hamam, a cinema, a gym and a flat for the housekeeping are located.

Special Mention

Excellent Architecture
Interior Architecture

Client

Arnold / Werner Architekten

Architecture/Concept

Arnold / Werner Architekten

Public Choice 2022

Choose your 5 favourite projects among all winners (more information)

Vote now for this project

In order to participate in the Public Choice 2022, you must be logged in.

Don't have a Public Choice account yet?

Then please register here.

 

User login

Enter your username and password here in order to log in on the website
Login