Sabrab Office

Sabrab Office

Description

The wonderful natural light in Lisbon, Portugal was the concept behind this project. With only two windows allowing natural light, a shape divided in small areas, we created a common working space with individual spaces and a meeting room. We created an open space with irregular geometric shapes, combined with a distinct ceiling and floor texture. Privacy was achieved using glass panels, and an informal touch was given by designing a recreation area with a pool and ping pong table, which is also used like a meeting room.


Jury statement

Although the space has only two windows, it benefits greatly from a bright, sun-drenched and altogether contemporary decor that promotes team spirit and still offers a lot of privacy.

Special Mention

Excellent Communications Design
Interior Architecture

Client

Design