Renault Technocentre

Renault Technocentre

Description

The R*Generation project rethinks the work spaces for the entire design division. Our first premise is that today’s workspace can no longer just be an “environment”, but must also be seen as a work tool in itself. Our dual focus is on the notions of active confidentiality and co-visibility, while cultivating an almost domestic atmosphere – creating opportunities for privacy and spaces suitable for refocusing. Concepts of comfort, pleasure and sharing help stimulate research and creativity.


Jury statement

A contemporary design approach with a fresh youthful interior that creates a balance between team spaces and the private sphere through a combination of open areas and more intimate retreats.

Special Mention

Excellent Communications Design
Architecture

Client