>> Public Choice Voting
AEB Headquarters

AEB Headquarters

Description

The new headquarters for the software company AEB, located on the outskirts of Stuttgart, provide 400 workplaces complemented with a versatile offer of indoor and outdoor facilities. The project is conceived as a highly flexible composition of diverse working environments, in which multifunctional open spaces and cellular retreat spaces are grouped around a carefully proportioned central hall, and hereby contributes to the current architectural discussion about contemporary work environments.


Statement of the jury

Simple in form from the outside, the building convinces inside with a highly- flexible room structure, lots of natural light and a timelessly-modern ambience that exudes quality. A concept that has been cleanly designed and implemented down to the finest detail and promotes contemporary working environments.

Winner

Excellent Architecture
Architecture

Company/Client